Diagnózis

A pontosan kitöltött adatközlőt (online, vagy írásos formában) elküldjük szervizünknek, aki ez alapján árajánlatot ad, melyet továbbítunk Ügyfelünk részére. Ez természetesen DÍJMENTES. Amennyiben az ajánlat elfogadásra kerül, akkor a hozzánk eljuttatott berendezést kiküldjük a szervizünknek. Ha a szerviz nem javított még ilyen típusú elektronikát, úgy kéri a javítandó eszközt bevizsgálásra. Az ügyfél ilyenkor eldönti, hogy érdemes-e kiküldeni az egységet, melynek költsége 10.000 Ft + 27%Áfa. Ha érdemes, és a javítást megrendelik, akkor ezt az összeget nem számoljuk fel.

Tisztítás, bemérés

A szerviz az elektronikát megtisztítja, és folyamatos szárítással tökéletes, bevizsgálásra kész állapotba hozza. Ezután minden egyes alkatrészt bemérnek, minden forrasztást leellenőriznek. Ha mindez megtörtént, folyamatos, célirányos tesztelésnek vetik alá, és minden egyes alkatrészt működés közben is megvizsgálnak. Miután megtalálták a hibás alkatrészeket, azokat kicserélik, illetve minden celluloid alapú komponenst lecserélnek. Az elektronikából korábban letöltött programot feltöltik és újraprogramozzák az eszközt.

Javítás, tesztelés

Az újraprogramozás után statikus, illetve dinamikus komponens tesztnek vetik alá az elektronikát. Ha minden megfelelő, nincs hibaüzenet, akkor becsomagolják és visszaküldik az eszközt telephelyünkre. Amint megérkezik a javított eszköz, értesítjük Megrendelőnket. Az átvétel történhet személyesen, vagy futárszolgálattal kiküldve. Minden javított elektronikához komplett javítási jegyzőkönyvet adunk, 11 hónap garanciával.